Актьорите Малин Кръстев и Влади Люцканов, оперната прима Дарина Такова и настоящият

...
Актьорите Малин Кръстев и Влади Люцканов, оперната прима Дарина Такова и настоящият
Коментари Харесай

Кои са спряганите имена за министър на културата в служебния кабинет?

Актьорите Малин Кръстев и Влади Люцканов, оперната прима Дарина Такова и актуалният консултант на Румен Радев по парламентарните въпроси и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Антон Кутев са спряганите имена за министър на културата в възможен предстоящ длъжностен кабинет, твърди „ България Днес “. 

Актьорът Малин Кръстев е на 52 години и единствено за последната година е взел участие е дузина филми театрални постановки. Почти всяка година получава номинации за функциите си, а тази година завоюва „ Аскеер " за водеща мъжка роля в спектакъла „ Една същинска пиеса " на МГТ „ Зад канала ". От януари 2018 година е част oт трупата.

Бил е и учител в дъските стyдиа на Младежкия спектакъл, както и в Театралния лицей „ Любен Гройс ". В театралното изкуство той вижда тип терапия, а поради нуждата от нея има вяра, че театърът в никакъв случай няма да изчезне. Кръстев е добре прочут като един от първите водещи на „ Господари на ефира " в тандем с Васил Василев-Зуека.

Участва в плана „ Поетите " на Диана Алексиева. Това е зрелище, при което актьорите рецитират лирика на сцената онлайн пред аудитория. „ Вече три години всичко се изкупува и самия факт, че хората седят и плачат на български стихове, ме учудва, само че не сме изгубена нация ", споделя Малинко.

„ Вече не преподавам. Не мога да виждам по какъв начин унижават младежи. Взеха им таксите и ги изхвърлиха. Толкова години имах школа в Младежкия, след това взех клас в „ Любен Гройс " дружно с Геро и Весела Бабинова. Накрая тримата платихме дипломните спектакли на децата. Готов съм да подаря спектакъла на всеки шеф, единствено и единствено децата да поддържат форма. Съсловието смъкна равнището. И се изгуби оня сексапил, който си припомням ", смята Кръстев.

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР